LOPENDE ACTIES

Future4Dogs

Future4dogs is opgericht om verwaarloosde, zieke straathonden in de shelter van Cristina Apam en Bendis Silva, in Roemeniรซ, te helpen.

Verwen je Valentijn, vriend, vriendin, kinderen.... met liefde รฉn heerlijke spaghetti bolognaise saus tvv Future4Dogs! De opbrengst zal gebruikt worden om voeding aan te kopen voor de honden en poezen!๐Ÿ’–

Speciale Valentijnsactie: rolletjes spaghettisaus (300gr) voor 5โ‚ฌ/stuk. Afhalen kan in Diksmuide, Gistel, Geel en Zarren. Betaal op rekeningnr: BE80 7370 5082 1777 met mededeling: X aantal gewone of vegan saus en het afhaalpunt. Bestellen kan t.e.m. 02/02/2024 en afhalen vanaf 10/02/2024. Voor meer info: futurefordogs@outlook.be

LEO Club Kortrijk

HAPPY 2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃ !

Zet het nieuwe jaar in met lekkere spaghettisaus รฉn het steunen van een goed doel ๐Ÿ

LEO Club Kortrijk verkoopt lekkere veggie-/bolognaisesaus t.v.v. hun vaste doelgroep Kastor Kuurne ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ง

Zin om hen te steunen?
https://forms.gle/DuRS3hNcRv2jffT59

Lieve LEO groeten ๐Ÿฆ

AFGELOPEN ACTIES

Uitstappen 3e graad
VTI Veurne

Voor een democratische prijs er samen op uit

Nu de dagen natter, kouder en korter worden, beginnen we alweer stilaan dromen van buitenschoolse activiteiten en reizen voor de leerlingen van de derde graad. Hoezeer we ook ons best doen om de uitstappen aan een democratische prijs te organiseren, de combinatie van vervoer, verblijf, dagelijkse kosten,โ€ฆ kan de prijs gevoelig doen oplopen. Om hieraan iets te doen, organiseren we voor de leerlingen die dit wensen een actie om wat geld in het laatje te brengen. Zij krijgen namelijk de kans om spaghettisaus te verkopen en met de winst worden de activiteiten -geheel of gedeeltelijk- betaald.

Bestellen kan via Jolien Dutoo  jolien.dutoo@sgvw.be

Bolo voor Madafa

Een huis waar mensen op de vlucht kunnen uitrusten en herbronnen voor ze hun volgende stap richting toekomst zetten

Ook in ons land zijn mensen op de vlucht. Mensen die niet meer weten wat de mogelijkheden nog zijn. Mensen die aan hun lot worden overgelaten. Madafa wil voor deze mensen openstaan en een tijdelijke plaats van rust bieden. Even stoppen voor ze weer doorgaan... De basis van Madafa is het bieden van een bed, bad en brood naast de onmisbare rust en ruimte.  In Madafa willen we de tijd, ruimte en middelen geven om talenten naar boven te halen. Misschien leidt iemand wel eens een kookworkshop of zitten we met een meesterschilder in huis? Een dansleraar of creatieve duizendpoot in de tuin?

Madafa is een burgerinitiatief dat gedragen wordt door veel mensen samen. Maak jij graag deel uit van onze Madafamilie?

Steun hun boloverkoop: https://forms.gle/og9U5ba5Vqpjkc1Y8

www.datdakan.be/madafavontuur

De Warmste Week

Opgroeien zonder zorgen

๐Ÿ”ฅNiet iedereen heeft het geluk om op te groeien zonder zorgen. Maar iedereen verdient wรฉl een warme jeugd en alle kansen om zich te ontplooien en zonder zorgen te kunnen spelen, ravotten, puberen en lachen. En daar zetten wij mee onze schouders onder! Organiseer nu een boloverkoop als actie ten voordele van De Warmste week en steune zo de 287 projecten van het DWW-fonds. 

dewarmsteweek.be

Let's rolo met die bolo met een ๐Ÿ’› voor kinderen!

Pleegzorg West-Vlaanderen

Sociaal-artistiek project


๐Ÿ’š De antennedienst Ieper van Pleegzorg West-Vlaanderen organiseert een boloverkoop om in 2024 een sociaal-artistiek project te kunnen uitwerken voor haar doelgroep (pleegkinderen en -jongeren, pleeggasten, ouders, pleeggezinnen รฉn pleegzorgmedewerkers)! ๐—ž๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฟ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ป๐—ฎ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐—ฎ๐˜‚๐˜€ ๐—ผ๐—บ ๐—ต๐˜‚๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป (๐˜)๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป! Bestel per mail melanie.louagie@pleegzorgwvl.be en haal je bestelling af op 23 november tussen 11u30 en 16u in Ieper.

Op 10 november start de Week van de Pleegzorg! Ambassadeurs Tom Decock en Dina Tersago zetten deze graag extra in de kijker met een prachtige poster van Eva Mouton ๐Ÿ˜! Surf naar www.pleegzorg.be/welkombijpleegzorg en vraag een gratis poster aan. Hang 'm aan je raam en klaar! Zo zetten we samen pleegzorg in de kijker.

#boloverkoop #pleegzorg #welkombijpleegzorg

Week Tegen Kinderarmoede

Samen hier kinderen uit armoede redden

Thomas is รฉรฉn van de 43.000 kinderen in Belgiรซ die in extreme armoede leeft. Een leeg bord is voor hem dagelijkse kost en stelt symbolisch veel meer voor dan enkel honger. Daarom organiseren wij, Pelicano Kinderarmoedestichting, de Week Tegen Kinderarmoede. Door onze unieke en duurzame aanpak bieden we hem alle kansen op een betere toekomst. Doorbreek samen met ons de armoedecirkel en steun Thomas en anderen kinderen in armoede via Pelicano Kinderarmoedestichting. Mag Thomas op jouw steun rekenen?

www.pelicano.be
weektegenkinderarmoede.be