BOOST JULLIE ACTIE !

TEAMWORK IS AL HET HALVE WERK!
ENKELE TIPS & TRICKS

Wij adviseren scholen en verenigingen zo goed mogelijk om nog meer opbrengst te halen uit hun verkoopacties! Want dit is voor iedereen steeds een win-win!

Daarom delen wij maar wat graag onze tips & tricks met jullie. Deze zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen als leden van vriendenkring van de school van de kinderen, als leden van een sportclub of kinderen in een jeugdsportclub, als ouders van kinderen in een jeugdbeweging,... Maar ook gebaseerd op succesvolle acties van onze leden van de Bolo Club.

Ontdek ze hier allemaal!

Focus on the good side


  • Lange houdbaarheid van de rollets! Je kan ze tot minimum 5 weken in de koelkast bewaren. Welk gezin eet niet eens in de 1 à 2 weken een heerlijke spaghetti bolognaise?! Motiveer je supporters ook om hun 'wintervoorraad' in te slaan, want in de diepvriezer zijn de rollets nog langer perfect te bewaren.
  • Het specifiek doel waaraan jullie de opbrengst willen schenken! En communiceer dit naar jullie supporters. Gaan jullie op kamp? Sparen jullie voor een nieuw speeltoestel op de speelplaats? Steunen jullie de werking van een goed doel? Willen jullie een project waar maken? ...
    Zo weten mensen wat ze steunen! 

Doe ne keer zot: 10+1 gratis!

Geef een extra dimensie aan jullie actie en voorzie zelf een 10+1 gratis promotie!

Gemiddeld kopen supporters zo'n 4 à 5 rolletjes per gezin. Sommigen bestellen meteen 10 stuks als mooi rond getal. Overtuig jullie supporters dus om zeker 10 rolletjes aan te kopen! Zij krijgen 11 stuks voor de prijs van 10 stuks (€50). Jullie verdienen betalen inderdaad 1tje extra, maar verdienen wel €22,50! Maar... Vanaf een aankoop van 1.000 stuks gaat jullie aankoopprijs al naar omlaag! En dit maakt het net wél interessant om per supporter zoveel mogelijk rolletjes te verkopen. En die 10+1 gratis actie is hier dan ook dé ideale promotie voor!


Wedstrijd

Koppel een wedstrijd aan de actie, bijvoorbeeld:
- wie meer dan 100 rollets verkoopt wint een nuttig geschenk
- de best verkopende klas/groep/team wint iets extra
- ...

Enkele mogelijke te winnen prijzen:

Geschenkbon van een speelgoedwinkel / Pretparktickets of -abonnementen / Cadeaubon op maat van jullie leden / een toffe badjas (voor de zwemmers/surfers) / ... 

Walibi Belgium - Online promoties
Valentijn banners
Walibi Belgium - Online promoties
Plopsa Gold Card
Aqualibi Tickets
Cadeaubonnen BENL

Sporters en hun winning team

Zet een 'target' per verkoper of voor de volledige groep om het grotere doel samen te bereiken. Wanneer het target behaald wordt, beloon je de verkoper of (specifieke) groep met een nuttig geschenk!

Enkele voorbeelden:


Stel jullie doelen

Zet een 'target' per verkoper of voor de volledige groep om het grotere doel samen te bereiken. Wanneer het target behaald wordt, beloon je de verkoper of (specifieke) groep met een nuttig geschenk!

Enkele voorbeelden:

Eindejaarsaanbod 2023

Groepsdruk werkt

Stuur jullie flyer rond in alle Whatsapp groepjes waar je deel van uitmaakt. Groepsdruk werkt écht! Als 1 iemand bestelt, volgt de rest ;). 


Kinderen met puppie oogjes

Laat de/jullie kinderen van deur tot deur gaan, zij verkopen altijd meer!

winter banner 2023

Ga voor meerverkoop: 1+1=3

Ga voor pakketten van 2 of 4 personen. Extra mondjes? Een vegetariër in de familie? Dan kan je bijkomende rollets apart aanbieden.

Wat kan je verkopen samen met je rollets

  • Pasta natuurlijk! De enige echte of lekker dunne cappellini?

Jouw tips hier

Met jullie school/vereniging een succesvolle actie geprobeerd die veel meerverkoop met zich mee bracht?
Deel jullie tip met ons via info@boloverkoop.be en wij delen ze hier met alle huidige en toekomstige Bolofriends. Want samen bereiken we écht meer!