Over ons

Neen, met Bertha geen artisanale pannenkoeken, krokante koekjes of Franse wijnen om jullie club/schoolkas mee te spijzen. 

Dankzij de rollets met heerlijke bolognaisesaus brengen jullie vanaf nu niet alleen een smakelijke maaltijd naar de tafels van jullie supporters, maar ook bewustwording voor duurzaamheid en verbondenheid met werking van jullie school/club!

Het team achter boloverkoop.be heeft zelf schoolgaande kinderen die ook naar verschillende jeugdbewegingen en sportverenigingen gaan. Boloverkoop.be begrijpt hierdoor de behoeften van scholen en verenigingen van binnen en van buiten.

Extra financiële middelen zijn vaak cruciaal om nieuw materiaal aan te schaffen en uitstappen te organiseren voor onze kinderen. De aankoopprijzen, advies verkoopprijs en de winst per rollet zijn dan ook helemaal afgestemd op dit doel! 

"We garanderen met dit nieuw concept een mooie winst voor scholen & clubs om doelstellingen te kunnen behalen!

Zij gingen helemaal rolo!

Onze verkoop was 25% hoger in vergelijking met andere verkopen ! Een echt succes!

De bolognaisesaus is niet alleen een winstgevend product, het is ook super lekker! Ons proefpanel met hongerige kindermondjes gaf ze
een score "van 100/10" :D!
En zelfs fervente vleesliefhebbers waren dol op de vegan versie, heerlijke pure smaken.

Vorig jaar hebben we voor de eerste keer bolo rollets verkocht met onze vereniging, Dit jaar gaan we dit zeker opnieuw doen!

We kregen veel positieve feedback van de ouders omdat het product dat we dit jaar verkochten gezonder was dan anders.
En dankzij de pakketten die wij als meerverkoop samenstelden, stond er direct een volwaardige maaltijd op tafel.

Het geheim van onze
heerlijke bolognaisesaus?

Bertha drukte haar stempel op al haar gerechten. Zo ook op deze bolognaisesaus, waar ze eigenlijk een West-Vlaamse versie van maakte. Dus met 'stief vele vésche groensels': ze springen er bovenuit. Ook het gehakt is op-en-top West-Vlaams: from farm to table.

En zo zorgt ze voor de heerlijke authentieke smaak van alle sauzen van Frans & Bertha!

" We maken zo'n 25.000 porties bolognaisesaus per week!